Mercedes Vito – komfort og funktionalitet i højsæde

Jeg elsker seriøst at kigge på biler. Senest har Mercedes lanceret deres nye Mercedes Vito. Den fås i tre forskellige typer: Vito Go, Vito More og Vito Complete. Alle tre biler, som jeg synes er helt geniale. Som den bilnørd jeg er, vil jeg i denne blogpost gennemgå bilerne med jer, så I kan blive lidt klogere på, hvad de hver især kan. 

Mercedes Vito: Vito Go, Vito More

Lad os starte med den mindste af bilerne: Vito Go. Eller måske skal jeg sige den med mindst udstyr. Men selvom det er den mindst udstyrede, skal man ikke tro, at den er skrabet. Ingen af Mercedes Vito modellerne er skrabede. Vito Go indeholder alt det du skal bruge, plus ekstra features som varme i sædet, fartpilot, aircondition og et rat, som du kan indstille i både længde og højde. Og så fås den i tre motorvarianter fra 88 til 136 heste. Vito More indeholder en tand mere udstyr. Her kan man slappe af med multifunktionsrat som har trip computer, regnsensor, lækre kromdetaljer i bilens kabine og bagrude med visker/vasker. Den har en rude i bagvæggen og to læssespots i loftet. På den måde gør den din hverdag super fleksibel og nem. Denne model fås også i tre motorvarianter, men anderledes fra Vito Go har Vito More 136 til 190 heste.

 

Og så til Vito Complete

Den største af Mercedes Vito bilerne hedder Vito Complete. Det er den, som jeg klart synes er sejest. Den indeholder en masse seje detaljer, og er selvfølgelig super komfortabel at køre. Det er den her bil, man aller helst vil have, efter min mening. Mercedes siger også selv, at det her er mesters bil, så de ved jo også godt, at det er den sejeste. Man får i denne model komfortførersæde med lændestøtte (hvilket jeg synes er intet mindre end genialt), navigation, parkeringsassistent, bakkamera og så mange andre fede detaljer. Og så kan man også udstyre sin Voti Complete med lidt forskelligt blær. Man kan blandt andet få indfarvede kofangere, metallak og forkromet gril. En rimelig blæret bil at køre rundt i som håndværker, hvis du spørger mig. Og selvfølgelig har denne model også tre motorvarianter: 136, 163 og 190 heste. Så af alle tre modeller, vil jeg selvfølgelig helst have denne model, men jeg synes klart Vito Go og Vito More begge er super fede biler.

 

Hvis du er en ægte nørd, ligesom jeg, så er jeg sikker på, at du vil kunne lide den her artikel om trykprøvning. Den gjorde ihvertfald mig klogere på et område, som jeg overhovedet ikke vidst noget om. Og det hele kan jo ikke handle om biler 😉

Skriv et svar