Jeg går til akupunktur i København

Jeg havde aldrig prøvet akupunktur, før jeg fandt en praksis her i København. Jeg har hele mit liv boet i Jylland, men flyttede til København på grund af studier. Nu går jeg til akupunktur i København, og hvis du også er interesseret i dette, så læs med i mit blogindlæg her. 

Akupunktur i København har aldrig været bedre

Min mor har altid været for alternativ behandling, og det er nok også derfor, at jeg var åben for at prøve akupunktur, da jeg opdagede, at jeg lider af angst. Jeg havde haft nogle dage, hvor jeg var gået helt ned psykisk, da jeg startede på mit nye studie. Jeg kunne slet ikke samle mig selv, og det endte med, at jeg bare blev i sengen. Så jeg søgte læge. Ny læge i København, hvilket i sig selv var angstprovokerende. Men jeg fandt en rigtig sød dame i sin modne alder, som jeg stadig ser her 2 år efter. Efter vi havde talt sammen, og hun havde lavet nogle prøver, fortalte hun mig at jeg lider af angst. Det var egentlig helt en lettelse at få en diagnose på det. At få at vide, at jeg ikke er helt skør, men der faktisk er noget galt – og vigtigst af alt, at det kan fikses.

Så begyndte jeg et forløb hos en akupunktør

Min læge sendte mig til psykolog og psykiater, som i samarbejde skulle hjælpe mig til at få det bedre. Hun gav mig også en henvisning til akupunktur her i København, som hun fortalte, at mange med angst, stress og depression (såvel som mange andre lidelser) kan have stor gavn af. Det havde jeg ikke lige tænkt over, men da jeg talte med min mor om det, sagde hun at det giver god mening. Ved akupunktur sætter man bittesmå nåle i forskellige zoner af kroppen. Det kommer an på hvad patienten har af problemer. De typiske steder, som man får nåle i er hænderne, ørene og fødderne, men de kan sættes i i alle zonerne i kroppen. Kroppen hænger jo sammen på alle mulige forskellige måder, og ved at sætte nåle i en bestemt zone kan akupunktøren røre ved nogle ting i min hjerne, som igangsætter min angst. Jeg err nogle gange helt uprovokeret begyndt at græde, når han satte en nål i, fordi den åbenbart ramte det helt rigtige sted. Det er virkelig vildt, og jeg vil klart anbefale det.

Læs også her om, hvordan du kan få hjælp til, at stoppe med, at skære tænder.