Epoxy gulve er super seje at have i sit hjem

Hej alle sammen! I dag skal det handle om noget indenfor bolig og interiør. Det er noget, jeg går vildt meget op i. Det skal handle om epoxy gulve, som er super moderne og slidstærke. Læs med.

Epoxy gulve er moderne at have i sit hjem

Det skal vi som sagt tale om Epoxy gulve her på bloggen. Jeg har selv det her gulv i mit hjem, og det er noget, som jeg har været virkelig glad for igennem årene. Vi har nok haft det i 4 år i huset. I den tid er det blevet løbet og leget på det, der er også blevet tabt mange forskellige ting, som man godt kunne tro, kunne lave ridser og mærker i gulvet. Men et epoxygulv holder til det. Det er et gulv, som er blevet ret trendy at have i sin bolig, og har været det i mange år efterhånden. Det kommer i mange farver og mønstrer, så man kan virkelig personliggøre sit hjem med dette guldt. Epoxy gulve koster ikke meget, men kan netop give denne vilde personlighed. Så hvis man er på budget, så er det et virkeligt godt gulv at købe til sit hus. Læs med nedenfor og hør mere omkring dette gulv.

Jeg ønskede mig nyt gulv, men var klart på et budget

Jeg ønskede mig virkelig et nyt gulv, så vi kunne friske huset op. Jeg ønskede mig som sagt personlighed i vores hjem, og derfor valgte vi faktisk at få gulvet i gul. Det lyder vildt, og det er det måske også, men det er så fedt og noget, som vi har bygget hele vores indretning op omkring. Jeg vil gerne lige fortælle om den virksomhed, hvor jeg købte Epoxy gulve fra. De har de her moderne gulve, men også mange andre slags gulve. Jeg var virkelig glad for at arbejde sammen med dem. De hjalp med virkelig igennem processen. Jeg har linket til deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost, hvis du vil kigge på deres priser og hvad de tilbyder. Der er masser af billeder af deres arbejde inde på deres hjemmeside, så det giver et godt overblik over, hvad man kan købe hos dem. Jeg har faktisk også fået vores vennepar overtalt til at få epoxy gulve i deres hus, så det er mega fedt. De har valgt grå, så der er mange muligheder med dette epoxy gulv.

Læs meget mere lige her.