Flot til haven: betonfliser

Hej bloggen! Er der nogen derude, som trænger til nyt liv i haven? I dag skal vi tale om betonfliser, som er nogle super klassiske fliser at have liggende. De kan tilmed bruges mange steder. Læs med.

Betonfliser til haven: det er klassisk og holdbart

Det skal som sagt handle om de her flotte fliser i dag, som jeg har liggende i både min indkørsel, som stier i haven og som terasse. Det er virkelig lækkert at have betonfliser, fordi de er klassiske og de holder i maaaange år. Det var blandt andet derfor, at vi valgte de fliser, da vi skulle lægge indkørsel, stier og terasse i sommers. Det var sådan et COVID-19 projekt, som vi jo alle gik igang med. Jeg har som sagt for nyligt fået lagt betonfliser i min indkørsel og have, og det er bare blevet SÅ smukt. Både min mand og jeg er i syvende himmel. Jeg havde kigget på så mange forskellige muligheder for betonfliser, men faldt faktisk rimelig hurtigt for de fliser i beton. Jeg fandt dem i en fabrik i Farum. De har hele 50 års erfaring eller endda mere. Det er helt vildt, hvis I spørger mig. Hvem er de så? Lad os tale om det nedenfor.

Familieejet fabrik med 50+ års erfaring

Denne fabrik, som blandt andet laver de flotte betonfliser, er familieejet og går højt op i deres kvalitet. Kvaliteten var det jeg faldt for, og det var også kvaliteten, som jeg kunne læse omkring inde på nettet. De har mange forskellige slags fliser. Jeg gjorde virkelig mit benarbejde, da jeg og min mand skulle bestemme os for fliser. Jeg havde researchet og kigget på alle deres slags fliser, før vi valgte. Vi valgte en super flot betonflise og det var udelukkende fordi de er SÅ dygtige til den slags i dette firma i Farum. Jeg søgte meget på Pinterest, da jeg skulle finde den rigtige fliser. Derudover kiggede jeg i magasiner og på blogs. Jeg elsker også at se Nybyggerne, hvor de er gode til at komme med smarte og nye løsninger. Jeg håber, at dette har givet jer lyst til at kigge mere på betonfliser. Lad mig vide, om I får sådan en slags flise nede i kommentarfeltet below.

Hvis du har lyst, så kan du læse meget mere om bolig, hus og indretning på bloggen lige her. Og hav så en rigtig dejlig dag derude alle sammen!