Frokostordning: Undgå et blodsukker der stiger og daler som bølger i stormvejr

Sunde frokostordninger hænger ikke på træerne, og vi er mange, der fylder os med dårlig kost hver dag på arbejdet. Det er dermed svært at få øje på et cateringfirma, der imødekommer præmissen om, at en sund frokost er altafgørende for vores præstation på jobbet – og derfor også en vigtig del af vores hverdag! Er du utilfreds med din frokostordning, bør du læse med her!

Så vigtig er din frokost

En nærende frokost har en afgørende betydning for vores præstation og velvære på arbejdet. Uden sund og mættende mad falder produktiviteten i takt med, at koncentrationsbesværet ryger direkte i vejret! Jeg oplever sjældent at være vidne til glade udtalelser fra frokostgæster på arbejdspladser – og jeg har da også selv tidligere været én af de mange utilfredse gæster.

Én stor pærevælling af laks, lasagne og boller i karry

Hvis du er på udkig efter en sund og nærende frokostordning til din arbejdsplads, kan jeg på det varmeste anbefale Nordic Catering. Firmaets bud på en frokostbuffet indfrier mine forventninger om en inspirerende, sund og varieret frokost, og jeg kan virkelig mærke en forskel i forhold til mit energiniveau. Mit blodsukker stiger og daler ikke som bølger i et stormvejr, og jeg er ikke helt udkørt og oppustet efter frokostpausen. Tidligere endte min frokost altid ud i én stor pærevælling af frikadeller, laksemadder, lasagne og boller i karry. Jeg tror end ikke, at den dårligste restaurant i København ville servere denne frokost til deres gæster.

I dag er buffeten meget mere “samlet”, og det giver i langt højere grad mening, at tage lidt af hver ret. Nu går jeg for første gang både glad til-og-fra min frokost på arbejdet.

Elsker du kiks og kage?

Selvom jeg er virkelig glad for, at min daglige kost primært er præget af forskellige grøntsager, groft brød, kød, frugt og fisk, er der dog (heldigvis) stadig plads til at spise kiks og ost – og så serverer Nordic Catering de lækreste hjemmebagte kager og tærter hver torsdag.

Mange forbinder sund og nærende mad med kedelig mad. Jeg skal love for, at det ikke forholder sig sådan! Se her hvad jeg har i vente denne uge til frokost. Er det ikke lækkert?

Få en gratis prøveuge

Jeg ved, at Nordic Catering giver firmaer en prøveuge helt gratis. Spred derfor den glædelige nyhed til din arbejdsplads – hvis du, ligesom jeg, ønsker, at det skal være slut med en usund og kedelig frokostordning!

Skriv et svar